Paananen Elina

Elina Paananen

Olen iloinen, positiivinen ja energinen kolmen lapsen äiti Klaukkalasta. Ammatiltani olen lastenohjaaja, työskentelen koulussa ja paljon lasten ja nuorten parissa. Lisäksi olen Nurmijärven yleisurheilun nuorisopäällikkö sekä nuorisovalmentaja.

Olen aktiivinen lasten ja nuorten parissa päivittäin toimiva positiivinen henkilö. Olen lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja liikunnan puolestapuhuja ja aktiivinen liikuttaja. Harrastan liikuntaa ja minut voi usein nähdä lenkkipolulla tai metsässä. Lapsieni kanssa liikun paljon luonnossa ja käymme leireilemässä. Askartelu ja kuvataide on myös lähellä sydäntäni.

Vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa olen välitön ja empaattinen sekä osaan kohdata myös ristiriitatilanteet sovitellen. Uskon positiivisuuden voimaan. Lähdin ehdolle, koska haluan edistää lasten ja nuorten hyvinvointia. Ajatukseni on, että lasten ja nuorten hyvinvointia voi edistää ja parantaa tarjoamalla heille mielekästä tekemistä ja riittävästi liikkumista ja uusia elämyksiä. Mielestäni kaikilla lapsilla ja nuorilla tulisi olla tasa-arvoinen mahdollisuus harrastaa mieleistään lajia. Nuoria tulisi kohdella tasa-arvoisesti, sellaisina kun he ovat.