Kuinka täällä kuljetaan? Menikö juna jo? 

/Kylässä Vihreillä 1.3. klo 17

/Päiväkeskus Klaukkalassa, Suopolku 3 /Paikka on esteetön

/Aiheena joukkoliikenne

Tervetuloa keskustelemaan arkeemme vaikuttavista asioista taustaan ja puoluekantaan katsomatta. Ensimmäiseen tapaamiseen valitsimme ikuisuusaiheen – Nurmijärven joukkoliikenne.

Olemme kutsuneet teidän lisäksenne kolme vierasta: Aarno Konosen HSL:stä, Jorma Heimosen Nurmijärven joukkoliikennetyöryhmästä, edustajan Länsi-Vantaan Vihreistä. Ja yksi klaukkalalainen kertoo omista ajatuksistaan joukkoliikennettä koskien.

Aarno Kononen esittelee pääkaupunkiseudun ja sitä ympäröivien kuntien joukkoliikennesuunnitelmaa vuosille 2019-2050:

MAL-suunnitelma on tiekartta siihen, miten seudun liikenteen päästöt saadaan laskuun, asukkaiden arjesta tehdään sujuvaa, ihmiset voivat löytää kodin kohtuullisella hinnalla, hyvien liikenneyhteyksien varresta ja työpaikoille on helppo kulkea.

Lue lisää: https://www.hsl.fi/mal/mal-2019

Kenelle tahtoisit lähettää terveiset tai keneltä haluaisit kysyä joukkoliikennekysymyksiä? Lähettämällä kysymyksiä etukäteen voimme valmistautua etukäteen ja saada aikaan rikasta ja monipuolista keskustelua. Käytä facebookin kommenttikenttää tai lähetä meille viesti! Facebookiin

Jotta kahvikupit riittävät, pyydämme ilmoittautumista etukäteen. Klikkaa Facebookissa näppäintä *osallistun* tai lähetä meille viestiä esimerkiksi kommentti-kenttää tai yhteydenottolomaketta käyttäen.

 

Mikä on Kylässä Vihreillä?

Unelmien Nurmijärvi – miten saada haaveet arkeen? Kylässä Vihreillä -tapaamisissa keskustellaan mutkattomasti eri teemoista, jotka nyky-Nurmijärvellä kannattelevat tai tärvelevät hyvää arkea ja asuinympäristöä.

Lähempänä kyläilyn ajankohtaa kerromme lisää keskustelujen teemoista ja paljastamme kylän, jossa tapaamme.

Kylään tulevat myös Vihreät valtuutetut tuomaan terveiset ajankohtaisista asioista kunnan päätöksentekoelimissä.

Kaikki ovat tervetulleita Kylään Vihreille taustaan tai puoluekantaan katsomatta.

Lämpimästi tervetuloa,
Nurmijärven Vihreät