Nurmijärven Vihreät on syyskokouksessaan, 15.11.2020, valinnut hallituksen vuodelle 2020.

Yhdistys valitsi Leni Pispalan jatkamaan puheenjohtajana. Pispalan lisäksi hallitukseen valittiin Katariina Haapanen, Mikko Hyypiö, Kirsi Kirves, Sinikka Koivuperä, Maritta Kopsala, Pauliina Pukarinen ja Sauli Savela. Mahtavaa, että hallitukseen on lähdössä mukaan varsin tuoreita jäseniä.

Kuntavaaliehdokkaiden nimeäminen on hyvässä vauhdissa. Kevätkokouksessa nimettiin 12 ehdokasta ja nyt syyskokouksessa 8 ehdokasta.

Nykyisistä valtuutetuista tuolloin ehdokkuutensa vahvistivat Merja Lounela, Leni Pispala, Pauliina Pukarinen ja Ville Virolainen sekä varavaltuutetut Susanne Heinonen ja Harri Tiikkainen. Ehdolle asettuivat vielä istuvan hallituksen jäsenet Kirsi Kirves ja Tommi Linna sekä tiedottaja Susanna Metsälä. Lisäksi yhdistys ilolla julkisti kolme nuorta, varsin tuoretta jäsentä: Katariina Haapanen, 22, Muhis Husseini,19 ja Mikko Hyypiö, 25.

Syyskokouksessa ehdolle nimettiin Monis Amjad, Jorma Heimonen, Sinikka Koivuperä, Maritta Kopsala, Marika Ojala, Sauli Savela ja Annikka Sorkkila. Näistä nimetyistä kaikki, Maritta Kopsalaa lukuun ottamatta, lähtevät ensi kertaa ehdolle, hienoa!

Kuntavaaliehdokkaiden haku on edelleen aktiivista. Me emme ehkä tunne sinua, joten ilmianna itsesi tai mielestäsi oiva ehdokas vaalipäällikkö Pauliina Pukariselle; pauliinapa.pukarinen@gmail.com.

Tule mukaan tekemään vihreämpää Nurmijärveä!