Mansnérus Taru Kasandra

Taru Kasandra Mansnérus

ylitarkastaja, elinkeinoasiantuntija

ICT-projektipäällikkö

32-vuotias

Klaukkala

Olen kotoisin Järvenpäästä, asunut opiskeluaikana Helsingissä ja muuttanut puolisoni kanssa Nurmijärvelle ennen kaikkea lähiluonnon ja rauhallisen asuinympäristön perässä.

Työskentelen tällä hetkellä ICT-projektipäällikkönä Turvallisuus- ja kemikaalivirastossa. Koulutukseltani olen teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) ja opiskelen tällä hetkellä tradenomi YAMK tutkintoa oikeudellisen erityisosaamisen ja oikeusmuotoilun koulutusohjelmassa. Haluan olla kehittämässä reilumpaa työelämää, parempia digitaalisia palveluita ja saavutettavampia palveluita kaikille kuntalaisille.

Minulle sydäntä lähellä on ennakoiva työ koulukiusaamisen ja syrjinnän ehkäisemiseksi ja tässä teemassa olen julkaissut esikoiskirjani Norsu nimeltä Roby vuonna 2016. Haluan olla rakentamassa tasa-arvoista kuntaa, jossa jokainen voi löytää oman paikkansa ja jossa kukaan ei tule syrjityksi.

Minulle tärkeää on työ ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi ja päätöksenteossa myös Nurmijärvellä tulisi selkeämmin huomioida kestävän kehityksen Agenda 2030 -toimintaohjelma. Esimerkiksi joukkoliikennettä kehittämällä voimme lisätä palveluiden saavutettavuutta ja mahdollistaa yhä useampia työmatkoja joukkoliikenteellä. Etätyö on tullut jäädäkseen, ja Nurmijärvi on erinomainen paikka asua ja työskennellä pk-seudun läheisyydessä. Pidetään kiinni kunnan vetovoimasta, jotta suotuisa muutto- ja kasvuliike pysyy yllä. Kehittämällä viestintää edelleen tuemme hyvää muutosta.

Nurmijärven tulee myös olla mukana raideliikennehankkeissa ja kunnassa tulee huomioida vahvemmin uusiutuvan energian käyttö.

Toivon myös kunnassamme kehitettävän monipuolisia mahdollisuuksia työn ja yrittäjyyden lisäämiseksi. Olisi hienoa, jos yhä useampi voisi työllistyä omalla kotipaikkakunnallaan.

Päätöksenteossa tulee huomioida moninaisuus ja tulevaisuus. Kunnan pitää pystyä tarjoamaan palveluita elämän eri vaiheisiin unohtamatta erilaisia ikäryhmiä; rakennetaan kaikille eväät hyvään elämään, niin täällä viihdytään pitkään ja tänne on houkuttelevaa muuttaa ja perustaa yrityksiä.

Katsotaan kohti tulevaisuutta ja rakennetaan yhdessä kestävä kunta!

”Otatko mullekin kopion” – Nurmijärven vihreät ry (nurmijarvenvihreat.fi)

www.linkedin.com/in/taru-mansnérus-92003286

Taru Mansnérus (@tarumansnerus) • Instagram-kuvat ja -videot

Norsu nimeltä Roby (2016)